Acer Benq Brother Dell Elizo HP Sony Toshiba
Количка за пазаруване
В момента има:
0 артикула
Категории
Категории

КАК ДА КУПЯ?

Уважаеми клиенти, благодарим Ви за проявения интерес.

Преди поръчка имайте предвид следното:

 

- В магазина -> Означава, че продуктът е наличен в магазина! Моля позвънете за да го резервирате! Можете да го платите в брой на каса или предварително по банков път. (Временно спираме издължаване от магазина)

- На склад  -> Означава, че продуктът е наличен и е възможно издължаване към клиент! Ако желаете да получите даден продукт от магазинаи, моля заявете го предварително, за да го доставим от склада в магазина!

- Ограничена наличност -> Останали са последни бройки и е желателно да се провери по телефона наличността на продукта преди да се поръча!

- На път -> Продуктът не е наличен, но очакваме доставка!

- С поръчка -> Означава, че не е наличен на склад, но имаме възможност да го доставим от две  до шест седмици след заявка!


Ако желаете да поръчате продукт от нашата WEB страница , можете да направите това по следните начини:

  По телефон, като наш колега ще попълни от ваше име форма за заявка, с адрес за доставка, телефон за връзка, данни за ф-ра и т.н., след което ще уточните начина за доставка и плащане.
Тел: (+359) 0894 340348,
     Сервиз:(+359) 0894 477026  През сайта ни по следния път:
1. При избор на определен продукт кликвате на бутон "Купи", след което се показва съдържанието на количката Ви за пазаруване с описание на продукта, количеството и цената.
2. Ако желаете да поръчате още продукти, кликвате на "Продължавам да пазарувам".
3. За да изтриете някои от продуктите, които вече са в количката, натиснете бутона "Изтрий".
4. При промяна на количеството на заявения продукт променете стойността чрез поле "Брой", след което кликнете на бутон "Промени".
5. За да продължите с поръчката, натиснете бутона "Поръчай".

6. Ако имате клиентски акаунт въведете Вашия "Потребител" и "Парола", за да ви идентифицираме за поръчката и натиснете бутона "Изпрати".Клиентският акаунт се използва, за да съхранява информация за вашите поръчки и за да ви спести време когато се връщате в сайта www.PRO-BG.com за нови поръчки, както и за калкулация на бонуси и отстъпки.

7. Ако нямате клиентски акаунт, но бихте искали да създадете такъв, кликнете на линкбутона.

8. Във всички останали случаи кликвате на бутон "Ще поръчам без регистрация!".

9. След като въведете данните във фoрмуляра, натиснете бутон  "Изпрати",изберете начина на плащане и доставка, изберете адрес за доставка и въведете данни за фактура, след което отново натиснете бутон  "Изпрати".

   ≈  С това поръчката е подадена и наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение на заявката.
Изглежда сложна, но е изключително лесна процедура! 

  ≈ Също така може да извършите заявка на продукти и в офиса ни, намиращ се на долупосочения адрес!

Централен Офис - София
Дата Про ООД
бул. "Александър Малинов",
№ 51 , ет.1, магазин M7B

(станция на метрото бул.Ал. Малинов - изход посока ж.к.Младост 3)

Тел: (+359) 0894 340348

Фирмата си запазва право да променя цените без предупреждение, като при това не носи отговорност на необективна информация и снимков материал, както и за публикувана информация в кореспондиращи сайтове.

Горното не важи за заявени през сайта продукти, където се фиксира по-ниската цена в завката или в сайта в момента на издължаване на стоката!!!УСЛОВИЯТА ЗА ДОСТАВКА:

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА СТОКАТА: